Yıl Sonu İşlemleri

21.05.2018 285

Tüm Öğretmenlerimizin Dikkatine;

2017-2018 eğitim-öğretim yılı, yıl sonu iş ve işlemlerinin 24/05/2018 tarihine kadar eksiksiz ve doğru bir şekilde tamamlanarak ilgili müdür yardımcısına teslim etmeniz gerekmektedir.

YAPILACAK İŞ VE İŞLEMLER

1- Her dersten yapılan 2 Sınava ait ders notlarının e-okula işlenmesi.

2- Sınava girmeyen öğrenciler raporluysa veya izinliyse sınav yapılması ve özürsüz sınava girmeyen öğrenciler için sınav notu bölümüne "G'' yazılması. Sürekli devamsız öğrenciler için ders notu girişinin yapılmaması.

3- Haftalık ders saati sayısı 2 ve daha az olanlara 2, haftalık ders saati sayısı 2 den fazla olanlara ise 3 defa ders etkinliklerine katılım notunun girilmesi.

4- Görsel Sanatlar dersi için ürün dosyası (Sınav Butonu Tıklandığında Açılır) notunun girilmesi.

5- Tüm öğrenciler için davranış notunun e-okula girilmesi.

6- Öğrencilerin okuduğu kitapların e-okula işlenmesi.

7- E-okulda karne öğretmen görüşü kısmının yazım ve imla kurallarına uygun şekilde doldurulması.

8- E-okulda Sosyal Etkinlikler "Tamamladı/Tamamlamadı" bölümünün uygun şekilde işaretlenmesi. Sürekli Devamsız öğrenciler için "Tamamlamadı" işaretlenmesi.

9- Sınıf ders defterlerinin eksiksiz bir şekilde doldurulup okul idaresine teslim edilmesi.

10- Yapılan sınavların tüm evraklarının okul idaresine teslim edilmesi.

11- Öğrenci devamsızlıklarının e-okula girilerek tamamlanması. (Özellikle sürekli devamsız ve mevsimlik tarım işçisi olarak giden öğrencilerin eksiksiz işlenmesi)

12- Mevsimlik tarım işçisi olarak giden öğrenci bilgilerinin mutlaka linke işlenmesi ve e-okulda öğrenci işlemleri-sürekli devamsızlık bilgileri bölümüne gittikleri il , ilçe ve adres bilgilerinin kaydedilmesi,

13- Ders kitaplarının idareye teslim edilmesi.

14- Ders kesim raporlarının hazırlanıp, okul idaresine teslim edilmesi.

15- Zümre öğretmenler kurulu toplantı tutanağı ve kararlarının idareye teslim edilmesi.

16- İlköğretim Kurumları Standartı girişlerinin yapılması konusunda öğrencilere ve velilere gerekli bilgilendirmenin yapılması (Veliler Veli TC ve Öğrenci No ile, Öğrenciler ise Öğrenci TC ve Öğrenci No ile sisteme giriş yapacaktır).