Yetiştirme Süreci Form Girişi

28.12.2018 326

Aday performans değerlendirme web modülünde okul kullanıcı adı ve şifresi ile açılan ekranda okul müdürüne tanımlanmış işlem başlıkları içinde Yetiştirme Süreci sayfası yetiştirme süreç form girişi bölümü ekranında  görülen eğitimlere ilgili aday katılmış, belgesi  var ise  belirtilen  sayfada "Tamamladı" butonu tıklanarak sayfanın alt kısmında "KAYDET" yapılarak "Eksik Süre" sütununun sıfırlanması gerekmektedir.

İlgili modülde aday öğretmenlerin bilgileri zamanında girilmediğinden iş ve işlemlerde gecikmeler yaşanmakta, öğretmen mağdur olduğundan Müdürlüğümüz ile yoğun telefon görüşmeleri yapılarak çeşitli sıkıntılara yol açmaktadır. Bu nedenle, görevine halen devam etmekte olan adaylar ile bundan sonra yeni başlayacak adayların MEBBİS girişlerinin herhangi bir talimat beklenmeksizin zamanında yapılması gerekmektedir.

İlgili müdür yardımcımız Abdullah ASLAN´ın dikkatine.