Veli Toplantısı

2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı l. Dönem l. Veli Toplantısı 25.10.2015 Pazar Günü Saat 11.00´de Yapılmıştır.

26.10.2015 392

2015-2016 Eğitim öğretim yılı l. dönem l. veli toplantısı okulumuzun çok amaçlı salonunda okul müdürümüz M. Nurullah KARAKEÇİLİ´nin velilere hitaben yapmış olduğu konuşma ile başlamıştır. Okul müdürümüz M. Nurullah KARAKEÇİLİ, velilere düşen görevleri, öğrencilerin temiz, düzenli ve zamanında gelmeleri, öğrencilerin akademik başarıları için velilere önemli sorumluluklar düştüğünü, velilerin öğrencilerinin öğretmenleri ile devamlı irtibatta olmaları gerektiği, okulumuzun bulunduğu yer itibariyle öğrencilerin okula gelip giderken gerekli önlemlerin ve yazışmaların idare olarak yapıldığını fakat velilerin de bu konuda hassas  davranmaları gerektiği gibi konuların üzerinde durmuştur.
 Okul müdürü M. Nurullah KARAKEÇİLİ´nin konuşmasının ardından veliler, sınıflara geçerek öğrencileri hakkında gerekli bilgileri öğretmenlerinden almışlardır.