Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Yarışması Afiş Dağıtımı

21.12.2018 179

Bakanlığımız Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü ile Türkiye Yeşilay Cemiyeti iş birliğinde ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinin zararlı alışkanlıklara karşı bilinçli şekilde yetişmelerini; sigara, alkol, uyuşturucu, kumar ve internet bağımlılığının olumsuz ve yıkıcı etkilerini kavramalarını ve Yeşilay cemiyetinin faaliyetleri hakkında bilgi sahibi olmalarını sağlamak amacıyla 'Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Projesi' kapsamında Türkiye genelinde 'bağımlılık' konulu yarışma düzenlenecektir.

Söz konusu yarışma ile ilgili afiş dağıtımı tüm okul müdürlüklerimize yapılacaktır. Afişler 24 Aralık 2018 Pazartesi gününe kadar Müdürlüğümüz okul gözlerinden  alınarak,  afişlerin müdürlüğünüzde uygun yerlere  asılması gerekmektedir.

İlgili müdür yardımcımıza duyurulur.