Okulumuzda Öğretmenler Günü Coşkuyla Kutlandı.

1/D Sınıf öğretmeni Güler YAŞAR Öğretmenimizin hazırladığı "Öğretmenler Günü Kutlama Programı" öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla kutlandı.

25.11.2016 1634

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan programda günü anlam ve önemi ile ilgili şiirler ve yazılar okundu.

1.sınıf öğrencilerinin "Öğretmenim" şarkısını seslendirdikleri programda minikler büyük beğeni topladı.

Öğrenciler tarafından hazırlanan "Öğretmenim" oratoryosunun ardından Atatürk´ün öğretmenlerle ilgili özlü sözlerinin okunmasıyla program devam etti.Okulumuz öğretmenlerinin seslendirdiği öğretmen marşı ile program sona erdi.Okul müdürlüğümüz tarafından okulumuz öğretmenlerinin isimleri yazılı kupa bardak hediye edildi.

Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür eder,tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarız

.