Okul Oyun Alanlarının Çizilmesi

17.04.2015 Cuma günü Okul Oyun Alanları Çizildi.

21.04.2015 1240

Müdür yardımcıları Mehmet CANBEYLİ ile Abdullah ASLAN´ın öncülüğünde ve iş-kur tarafından okulumuzda çalıştırılmakta olan Mustafa Tankçı,Cemil KAŞKIN, Ahmet KOŞAR ve Mustafa YILDIZ´ın da katkılarıyla okulumuz bahçesine oyun alanları çizilmiştir. Ayrıca okul bahçe korkulukları da boyanmıştır.

Bu çalışmayla, öğrencilerin okul ortamından en verimli şekilde yararlanmaları, ders içi ve ders dışı zamanlarda okulların cazibe merkezi haline gelmesi, eğitim-öğretim süreçlerinin ve fiziki ortamın öğrencilerin yaş ve psikolojik özelliklerine uygun hale gelmesinin sağlanması, öğrencilerin özellikle 1-3. sınıflarda oyun oynamalarına imkan sağlayarak oyun temelli öğrenme becerilerinin geliştirilmesi amaçlanmıştır.

Oyun Alanı ÇizimiOyun Alanı ÇizimiOyun Alanı ÇizimiOyun Alanı ÇizimiOyun Alanı ÇizimiOyun Alanı ÇizimiOyun Alanı ÇizimiOyun Alanı Çizimi