Okul Müdür Vekilimiz Abdullah ASLAN'ın 2018-2019 Eğitim ve Öğretim Yılı Ders Yılı Sonu  Mesajı

Okul Müdür Vekilimiz Abdullah ASLAN'ın 2018-2019 Eğitim ve Öğretim Yılı Ders Yılı Sonu Mesajı

18.06.2019 301

Bizim için bugün çok özel bir gün. Karne günü, hasat günü, harman günü olarak değerlendirilebilir.

Yaz tatili etkinlikleri marifetiyle çocuklarımızın kendilerini tanıyabilecekleri, hangi beceri alanlarında daha güçlü olduklarını fark edebilecekleri bir ortamı sağlamaya çalışalım. Anne babalarıyla kaliteli bir zaman geçirmeleri yavrularımızın daha sağlıklı ve daha başarılı bir geleceğe hazır olmalarının en büyük destekçisi olacaktır. Öğrencilerimizin tatili amaçsız, boş bir şekilde ve ekran karşısında yaşanacak bir olay olmadığını bilmelerini sağlayalım.  Özellikle ekrandan uzak tutalım, siz anne babalarıyla daha kaliteli zaman geçirmelerine ve yaz tatilini öğrenmenin yeni bir aşaması olduğunu inanmalarına yardımcı olalım.

Çocuklarımızın eğitiminde emeği geçen öğretmenlerimize, ailelerimize, yardımcı personel arkadaşlarımıza, güvenlik görevlimize ayrı ayrı teşekkür eder, iyi tatiller dilerim.

Abdullah ASLAN

Selçuklu İlkokulu