ÖDÜLLÜ STEAM YARIŞMASI (TÜBİTAK 4007 ŞANLIURFA BİLİM ŞENLİĞİ TED ŞANLIURFA KOLEJİ ULUSLARARASI STEAM YARIŞMASI)

01.10.2018 227

Yarışma; atık malzemelerle inovasyon, mühendislik tasarım / robotik kodlama olmak üzere toplam 2 kategoride ortaokul, lise, üniversite düzeylerinde düzenlenecektir.

BAŞVURU KOŞULLARI

• Yarışmaya Türkiye Cumhuriyeti tarafından tanınan tüm ülkelerden katılım sağlanabilir.

• Yarışmaya devlet okulları, özel okullar ve BİLSEM'lerdeki tüm ortaokul, lise, üniversite öğrencileri katılabilir.

• Yarışmaya her öğrenci en fazla üç proje ile başvurabilir ve her proje yalnızca bir öğrenci tarafından hazırlanır.

• Bir projede sadece bir danışman görev alabilir. Bununla birlikte danışman birden fazla projeye danışmanlık yapabilir. Projede danışman olması zorunlu değildir.

• Okullar birden fazla proje ile başvuru yapabilir.

ŞARTNAMESİ VE PROJE REHBERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

BAŞVURU YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

PROJE RAPORU ŞABLONU İÇİN TIKLAYINIZ.

Kaynak: https://eyyubiye.meb.gov.tr/www/odullusteamyarismasitubitak4007sanliurfabilimsenligitedsanliurfakolejiuluslararasisteamyarismasi/icerik/687