Müzikli Danslı Çocuk Oyunu

12.10.2018 176

İstanbul ili Zeytinburnu ilçesinde faaliyet gösteren Siyah Beyaz Tiyatro ve Org. Kırt. San. ve Tic. Ltd. Şirketinin; 2018-2019 eğitim öğretim yılında Türkiye geneli resmî/özel tüm anaokulu ve ilkokul öğrencilerine yönelik, öğrencilere eğitici bilgi vermek amacıyla "Karlar Ülkesi: Sinirli Misafir", "Arı Maya", "Moana´nın Maceraları" ve "Muhteşem Dörtlü" isimli müzikli danslı çocuk oyunlarının ücretsiz olarak sergilenecektir.

Söz konusu bahsi geçen "Karlar Ülkesi: Sinirli Misafir", "Arı Maya" ve "Moana´nın Maceraları" adlı oyunların sergilenmesi uygun görülmüş, ancak "Muhteşem Dörtlü" isimli oyunun; firma, marka reklamı içermesi bakımından ilgi (a) Genelge´nin 7. maddesine aykırılık teşkil etmesi sebebiyle sergilenmesi uygun görülmemiştir.