MEVSİMLİK TARIM İŞÇİSİ TAKİP EKİPLERİNİN EĞİTİMİ SEMİNERİ

MEVSİMLİK TARIM İŞÇİSİ TAKİP EKİPLERİNİN EĞİTİMİ SEMİNERİ

18.03.2019 242

 

 

25-27 Şubat 2019 tarihleri arasında gerçekleşen 2019990006 nolu "Mevsimlik Tarım İşçisi Takip Ekiplerinin Eğitimi Seminerine" okul müdür yardımcımız Abdullah ASLAN da katılmıştır. Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğünce seçilen eğitim görevlileri tarafından dersler işlenmektedir.

 

Bakanlığımız Temel Eğitim Genel Müdürlüğü'nce düzenlenen kursumuz "Mevsimlik tarım işçisi aile çocuklarını takip ekiplerini  bilgilendirmeyi amaçlamaktadır. Kursiyerlerimiz Bakanlığımıza bağlı okul ve kurumlarda görev yapan Müdür, Müdür yardımcısı ve  öğretmenlerden seçilmişlerdir. Programın hedeflerine ulaşmak için aktif öğrenme yöntem ve teknikler kullanılmıştır.

Faaliyette; Eğitim yöneticisi olarak  Temel Eğitim Genel Müdürlüğünde  görev yapmakta olan Sayın Sema BÜYÜKYILDIRIM, Eğtim Yönetici Yardımcısı Temel Eğitim Genel Müdürlüğünde  görev yapmakta olan Sayın Serbay DÖNMEZ

Eğitim Görevlileri Emniyet Genel Müdürlüğünden Sayın Yüksel ÇELİK , Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığından Sayın Ceylan ÇİFTÇİ, Gazi Üniversitesi -Gazi Eğitim Fakültesinden Doçent Dr. Murat Gürkan GÜLCAN , Mersin İlçe Jandarma Komutanlığından Sayın Mahmut ERYİĞİT görev almışlardır.

Faaliyet 3 gün sürmüştür.

 

18-03-2019