Mevsimlik Tarım İşçileriyle Göçer ve Yarı Göçer Ailelerin Çocuklarının Eğitime Erişimi

03.12.2018 177

Mevsimlik tarım işçisi öğrenciler ile ilgili ülke genelinde sağlıklı bir veritabanının oluşturulması ve zorunlu öğrenim çağındaki çocukların eğitime erişimlerinin sağlanması için 2016/5 genelge doğrultusunda Mevsimlik Tarım İşçileri ile ilgili her sınıfın sınıf öğretmeni tarafından gerekli işlemlerin yapılması ve aşağıda belirtilen linke 1 Ocak ile 16 Aralık tarihleri arasında  Mevsimlik tarım işçisi olarak çalışan öğrencilerin veri girişlerinin 14 Aralık 2018 tarihine kadar yapılması formun özenle eksiksiz olarak doldurulması gerekmektedir.

Eğitimde kaybedilecek tek bir fert dahi yoktur şiarıyla  tüm öğretmenlerimize duyurulur.