GESS Eğitim Ekipmanları Fuarı

18.10.2018 153

GESS Global Educational Supplies & Solutions (Küresel Eğitim Malzemeleri ve Çözümleri) Fuarı dersliklerde eğitim ve öğretimin kalitesini yükseltmeye yardımcı olan çok kapsamlı ürün ve çözümlerin bir arada sunulduğu, uluslararası bir etkinliktir. Fuara paralel olarak düzenlenen GEF Global Education Forum (Küresel Eğitim Forumu)'da öğretmen ve akademisyenler  ile dünyanın önde gelen uzmanları bir araya getirmektedir.

MEB YEĞİTEK ile GESS TÜRKİYE Fuarı (GESS-Global Eğitim Malzemeleri ve Çözümleri- Fuar ve Konferansları) organizasyonu için, 14 Aralık 2016 tarihinde MEB YEĞİTEK ve IFO FUARCILIK arasında protokol imzalanmıştır.  

İlki 2017´de düzenlenen GESS TÜRKİYE Fuarı bu yıl 25-27 Ekim 2018 tarihinde WOW İstanbul Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlenecektir. Fuarın FATİH Projesi'nin tanıtımında etkili olmasının yanında eğitim teknolojilerindeki son yeniliklerin paylaşılması ve eğitim paydaşlarının bir araya gelmesi açısından etkili bir platform  olacağı ve ayrıca düzenlenecek konferans ve panellerde öne çıkan konuların  eğitim alanına  katkı sağlayacağı öngörülmektedir.

Girişlerin ücretsiz olduğu fuar ve konferans etkinlikleri tüm personelimize duyurulur.