Etkileşimli Tahta Montaj-Demontaj ve Devir İşlemleri

03.12.2018 1467

Etkileşimli tahtaların devir teslim işlemleriyle ilgili olarak ekte yer alan tutanağın bilgisayar ortamında doldurulması gerekmektedir.

Tutanakta tahtaların elektronik kısmı solda kalıyorsa sol tahta, sağda kalıyorsa sağ tahta olarak belirtilmelidir.

Geniş çerçeveli tahtaların uzunluğu 340 cm kısa çerçeveli tahtaların uzunluğu 270 cm olarak yazılması gerekmektedir.

ETKİLEŞİMLİ TAHTA TESLİM TUTANAĞI

Eğitimde FATİH Projesi kapsamında kurulumu hatalı gerçekleşen ve aktif olarak kullanılmayan etkileşimli tahta tespit edilip, kullanılmak üzere ihtiyacı olan okula devredilmiştir. Etkileşimli Tahta ile ilgili bilgiler aşağıda yer almaktadır.

İş bu tutanak tarafımızdan yerinde düzenlenmiş ve imza altına alınmıştır....../...../.......

TESLİM ALINAN OKUL
Kurum Kodu 755362
Okul Adı Selçuklu İlkokulu Müdürlüğü
ET nin Bulunduğu Yer Konferans Salonu
ET Yönü Sol
ET Uzunluğu

TESLİM EDİLEN OKUL
Kurum Kodu
Okul Adı
ET nin Bulunduğu Yer
ET Yönü
ET Uzunluğu

TESLİM EDEN
OKUL
    TESLİM ALAN
OKUL
    FATİH PROJESİ
İLÇE EĞİTMENİ

Okul Müdürü     Okul Müdürü     İlçe Koordinatörü

Not: Bu tutanak 4 nüsha olarak düzenlenecektir. Bir nüsha teslim alınan okulda, bir nüsha teslim edilen okulda, bir nüsha İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde, bir nüsha İl Milli Eğitim Müdürlüğünde bulunacaktır.