EBA Kullanımı

03.05.2018 218

    Fatih Projesi kapsamında okullarımıza teknolojik imkanlar sunulmaktadır. Bu teknolojik imkanlarla beraber EBA web sitesinde (www.eba.gov.tr) eğitime dair içerikler yer almaktadır. Bakanlığımız olarak bu içeriklerden öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin yararlanmasını istiyoruz. Ekte ilçemize bağlı okullarımızın EBA Ders Kullanım durumları yer almaktadır.

    Özellikle okulunda FATİH Projesi kurulu olup fiber internet hizmeti verilen okullarımızın bu içerikleri kullanmalarını ve idarecilerimiz tarafından bunun takip edilmesini istiyoruz. İlçe olarak bu kullanım durumlarını zaman zaman sizlerle paylaşacağız. Okul müdürlerimiz kendi okullarına kullanım oranlarını EBA ya giriş yaparak görebilirler. Okulunuzdaki öğretmen ve öğrencilere bu konuda rehberlik çalışmaları yapılmıştır. İhtiyaç halinde ilçe eğitmenlerimizden yardım talebinde bulunabilirsiniz.

    Tüm öğretmen ve öğrencilerimizin EBA DERS kısmına giriş yapıp, içeriklerden yararlanmasını istiyoruz. Öğretmenlerimiz EBA Ders üzerinden öğrencilerine ödev gönderimi yapmalarını rica ederiz.

İyi çalışmalar.