Darüşşafaka Tanıtım Toplantısı

Okulumuz 30 Mart 2015 tarihinde öğretmen evinde yapılan Darüşşafaka tanıtım toplantısına katıldı.

01.04.2015 1072

Öğretmen evinde gerçekleştirilen Darüşşafaka Tanıtım Toplantısına Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan vekili, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mahmut AKSOY, okul müdürleri, veliler ve öğrenciler katıldı. Darüşşafaka rehber öğretmeni ve Darüşşafaka´nın ilk kız öğrencileri tarafından okulla ilgili ayrıntılı bir tanıtım sunumu yapıldı.

Darüşşafaka,1863 yılından bu yana babası hayatta olmayan, 2012 yılından itibaren de annesi veya babası hayyatta olmayan ve ailelerin maddi olanaksızlığı nedeniyle iyi eğitim fırsatı bulamayan yetenekli, başarılı kız ve erkek çocuklarımıza İngilizce eğitim veren bir kurumdur. Okulda eğitim yatılıdır; beşinci sınıfta başlayarak lise bitimine kadar sürer. Öğrencilerin yemek, barınma, bakım, giyim, öğrenim vb. giderlerinin tamamı Darüşşafaka Cemiyeti tarafından karşılanmaktadır.

Darüşşafaka Giriş Sınavı

Yer: Fevzi Çakmak Ortaokulu
Tarih: 31 Mayıs 2015, Pazar
Saat: 10.00

Not: Sınav günü sınava girecek adayların nüfus cüzdanlarını muhakkak yanında bulundurması ve adayların 09.00´da sınav yerinde hazır bulunmaları gerekmektedir.