24 Kasım Öğretmenler Günü Resim, Kısa Film ve Anı Yarışması

09.10.2018 318

Öğretmenlik mesleği ile ilgili "İyi ki  Varsın Öğretmenim" konulu ortaokullar arası "Resim", lise öğrencileri arası "Kısa Film" ve öğretmenler arası "Anı" yarışması şartname doğrultusunda düzenlenecektir. Okul Müdürlükleri tarafından eserlerin 15 Ekim 2018 Pazartesi günü mesai bitimine kadar Eyyübiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz Özel Büro Birimine elden ulaştırılması gerekmektedir. (Belirtilen tarihten sonra gelecek eserler, usulünce yapılmayan başvurular ve kaybolma gibi mazeretler dikkate alınmayacak ve değerlendirme dışı bırakılacaktır).

Ayrıca 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla il milli eğitim müdürlüğü tarafından düzenlenen ve tüm öğretmenlerin, yaptıkları resimlerle katılabileceği bir resim sergisi düzenlenecektir. Resim sergisine eserleriyle katılmak isteyen öğretmenlerin eserlerini sergilenmeye (en fazla 2 adet resimle katılabilirler) hazır bir şekilde 2 Kasım 2018 Cuma günü mesai bitimine kadar Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü Hayat Boyu Öğrenme Şubesine teslim etmeleri gerekmektedir.

Kaynak: Eyyübiye İlçe MEM