2019-2023 Stratejik Plan Paydaş Anketi (Eyyübiye İlçe MEM)

05.11.2018 211

Bilindiği üzere 16 Nisan 2017 tarihli halk oylaması sonucunda Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemine geçilmiş ve tüm kamu kurum ve kuruluşlarının yapısı da bu doğrultuda yeniden düzenlenmiştir. Yapılanma sonrasında kamu kurum ve kuruşlarının stratejik planlarında uyumu yakalamak üzere Cumhurbaşkanlığının yazısıyla tüm kamu kurum ve kuruluşlarının 2019-2023 dönemi stratejik planlarını hazırlaması istenmektedir.

Bu kapsamda; 2019-2023 Stratejik Plan çalışmaları çerçevesinde siz paydaşlarımızın Müdürlüğümüze ilişkin görüş ve önerilerinin alınması amacıyla Müdürlüğümüzün beş yılını kapsayacak olan stratejik plan çalışmalarında geniş kitlelere ulaşmak üzere anket geliştirilmiş ve " http://eyyubiye.meb.gov.tr/ " adresi Duyurular Menüsünde ( Link Kısayol: https://bit.ly/paydasanketi ) yayınlanmıştır. Anketimiz 13 sorudan oluşmaktadır ve kurumunuzda görev yapan tüm personellerin görüş ve düşünceleri önümüzdeki dönemde izlenecek politikalar açısından büyük önem taşımaktadır. 

Daha öncede duyurulan ilgili ankete katılımların yapılmadığı tespit edilmiş olup başka bir uyarıya mahal vermeden tüm personeller tarafından katılımların sağlanması gerekmektedir.