18 Mart  Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü

21.03.2018 282

 18 Mart 1915 tarihinde aziz milletimiz tek yürek olarak tarihin en büyük destanını yazmıştır. 103 yıl önce kazanılmış olan zaferin mutluluğunu yaşarken, bu zafer uğrunda gözünü bile kırpmadan canlarını feda eden Çanakkale kahramanlarımızı ve tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle yad ediyoruz. 

 

     Çanakkale Savaşları, Türk milletinin binlerce şehit vererek elde ettiği milletimizin kaderini ve dünya tarihinin akışını değiştiren bir zaferdir. Vatanı ve istiklali için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan Aziz milletimiz, tarih boyunca gurur kaynağımız olan büyük zaferlere imza atmış, canı pahasına verdiği mücadelelerle başka milletlere de emsal olmuştur. Çanakkale'de başarıya ulaşan milli ruh göstermiştir ki, dünyada bu milletin var oluş iradesini kıracak hiç bir güç yoktur. Çanakkale'de ortaya konulan bu sarsılmaz Vatan sevgisi, bu millet olma bilinci en büyük zenginliğimiz, en büyük gücümüzdür.

 

18 Mart  Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü vesilesiyle 1/F sınıf öğretmenimiz Havvanur ARSLAN tarafından hazırlanan program için öğretmenimize teşekkür ederiz.

21-03-201821-03-2018